XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Jericho

nighti 2008.03.19. 08:12

nighti: jericho.mini

Műfaját tekintve, horror játék, fps nézetből, no de nem a megszokott fajtából. Nem úgy mint a F.E.A.R. vagy a Condamned, Boishock, ami inkább a paráztatásra megy rá, hanem egy jóféle hentelős darab. Itt nem fogunk sosem megijedni, viszont el fogunk szörnyedni, hogy egy-egy kreatúra mennyire ronda is tud lenni. Meghalni benne igen nehéz (szerintem), mivel egyedül sosem leszünk, összesen 6 főt számláló csapat tagja leszünk. Ez így, hogy csapat tagja nem a legpontosabb kifejezés, de nem akarok semmit sem lelőni, de azt elárulhatom, hogy a csapat minden tagját tudjuk irányítani. Mindenkinek megvan a maga kis speciális képessége, fegyverei, amik mind-mind kifognak minket húzni a nehezebb helyzetekből. Azért mondtam, hogy nehéz meghalni, mivel halálunk után, átköltözünk a csapat egy másik tagjába, és csak akkor kell újra kezdenünk a részt, ha mindenki elhalálozik, de mivel egy gombnyomásra újra tudunk éleszteni bárkit, ebben nem sokszor lesz részünk. Amúgy gondolkodni nem kell majd sokat, a játék 90%-át az őrületes hentelés teszi ki, ami néha már kezd frusztrációba átcsapni. A grafika a lehúzó kritikák ellenére nagyon klassz, kifejezetten illik a grafikus motor a játék horror hangulatához. Egy próbát mindenképp megér!

 

XG score: 6.5/10
IGN score: 5.6/10

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása