XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Naruto - Rise of a Ninja

nighti 2008.02.07. 00:49

nighti: naruto.rise.of.a.ninja.mini

Be kell valljam, sajnos nem ismerem a Naruto, mint anime világát, sosem láttam egy részt sem belőle. Teljesen tudatlanul ültem le a box elé egy kis délutáni pihentető játékra az albérletbe, nem sok mindenre számítva. Nagyot csalódtam! Nem negatív, hanem pozitív értelemben. Példának megint csak a GTA sorozatot tudnám felhozni, a játék két részből áll, Van maga a GTA szerű, városban mászkálok, küldetést veszek fel, van főszál, mellékszálak minden ami kell, és van az egésznek egy verekedős, amolyan Tekkenes módja. Ezek ketten nagyon jól kiegészítik egymást! Küldetések teljesítésével, kapunk élet pontokat, nől a manánk, és kapunk olyan pontokat amiből a verekedős részhez tudunk vásárolni kombókat, amire szükségünk is lesz! Ezen kívül még fejleszthetjük passzív képességeinket is, mint pl. erősebbet ütünk. Lehetnek nálunk tekercsek is amivel még plusz passzív képességekre tehetünk szert! Ezeken kívül lehet használni különböző Jutsukat ( Ezer bocs ha nem így írják, ejtsd: Dzsutcu), amik a mászkálós ugrálós részeken segítenek a továbbjutásban, a bunyósnál pedig egy mini játékot  hoznak létre (legtöbbször), amivel általában elég nagyot lehet sebezni. A harc igen gyors, észnél kell lenni. Ameddig nem ért hozzá az ember addig az nyer, aki gyorsabban tudja nyomkodni összevissza a gombokat, viszont ahogy kicsit ráérzünk, mindjárt taktikai előnybe kerülünk ellenfelünkkel szemben. A grafika többek szerint, egy az egyben, vagy még jobb mint maga az anime-é, én ezt nem tudom alátámasztani, mivel nem láttam az anime-t, de így anélkül is látom, hogy szuper a grafja. Nekem nagy meglepetés volt, szinte te sem csalódnál benne.

 

XG score: 8.5/10

IGN score: 8.4/10

 

Címkék: tps fighting

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása