XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Half Life 2 - Orange Box

nighti 2008.03.08. 23:40

nighti: half.life.2.orange.box.mini

Hol is kezdjem... Valószínűleg senkinek sem kell bemutatnom a Half Life c. remekművet, ami még anno PC -re látott napvilágot. Igaz, a Half Life 2. részének volt egy Classic Boxos portja, de mindig is PC volt a fő platform. Eljött az idő, hogy megjelenhessenek nextgen fronton is, mindenki nagy örömére. Tisztázzuk, az Orange Box, nem egy játék, hanem egy játék pack. 5 db teljes játékot foglal magában. Felkerült ra az alap HL2, az Episode 1-2, Team Fortress 2, és a zseniális Portal. Azt hiszem sok magyarázatra nem szorul az első három cím, aki kicsit is foglalkozott valaha a játékok világával azt hiszem sosem fogja elfelejteni őket. Egytől egyig fantasztikus, maradandó alkotások. A Team Fortress 2 csak multiban játszható, sajnos ellenfelek ellen nem volt lehetőségem kipróbálni - egyedül bolyongtam egy ideig a pályákon - de már ez igen szórakoztató volt. :). Elhiszem róla azt, hogy a maga gyönyörű, rajzos grafikájával fantasztikus játék élményt nyújt, ehhez nem férhet kétség.  A csomagban még helyet kapott a már említett Portál, ami szintén egy kiemelkedően szórakoztató és nem utolsósorban kreatív játék. Tömören a lényege annyi, van egy olyan fegyverünk amivel kétfajta "ajtót" lőhetünk ki a szinte bárhova - ezzel meggörbítve a teret - és ha az egyiken bemegyünk, a másikon kijövünk. Jól leegyszerűsítve erről szól a történet, de ezt ki kell próbálni, egyszerűen vétek kihagyni. Feledhetetlen órákat fog okozni azt garantálom. Nem is húzom tovább a dolgot, azt hiszem a Half Life 2 Orange Box nemcsak a legjobb X360 as játék, hanem kis túlzással minden idők legjobb játékát.

XG score: 9.8/10
IGN score: 9.5/10

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása