XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Beautiful Katamari

nighti 2008.03.14. 21:25

nighti: beautiful.katamari.mini

Olvastam róla már máshol, hogy igen beteg ez a játék, de ez minden képzeletemet felülmúlta. A játék sztorija, hogy két muksi (király meg a királyné) teniszeznek (vagy tollasoznak, rosseb tudja), aztán egyszer csak felpattan a labda, és üt egy hatalmas fekete lyukat a kozmoszban. A mi feladatunk, megmenteni a világot, betömni a lyukat. Érdekesen hangzik? Bizony. Mégis hogyan tömjük be a lyukat? A válasz rá, hogy van egy olyan golyónk, amit gurítunk, és minden rátapad. Pontosabban a játék lényege, hogy ameddig kicsi a golyó, addig csak a hozzá viszonyított kisebb tárgyakat, tudjuk vele összeszedni, a nagyobb dolgokról egyenlőre lepattanunk. Majd ahogy egyre nagyobbak leszünk, úgy az egyre nagyobb dolgokat is össze tudjuk szedni. Kezdetben kis tárgyakat tudunk csak felszedni, gondolok én itt a villákra, késekre, hamburger, biliárd golyó, stb.. lehetetlen lenne felsorolni minden tárgyat, annyi található meg belőlük. A cuccok felvétele egészen az elmebeteg dolgokig tart, nem akarom lelőni a poént, de annyit elárulok, hogy a játék vége fele, már igencsak nagyok leszünk:) A játék grafikája igen elborult, mint maga az egész, normális szemmel nem is lehet nézni rá. Kiemelném a hangokat, amik iszonyat jók, végig megy a full beteg japó muzsika a game alatt. Sajnos ez a játék is igen rövid lett, tetszik , tetszik, de nem hiszem, hogy sokszor elő fogom venni. Összességében, ameddig tartott, jól el voltam vele. Egy próbát mindenképp megért.

 

 

 

XG score 7/10
IGN score: 7.8/10

Címkék: rts

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása