XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

[DEMO] Battlefield - Bad Company

nighti 2008.06.15. 18:09

nighti: battlefield.bad.company.demo.mini

Ez a legelső demo amit kipróbáltam, mivel livom nincs, csak a letöltöm-kiírom dolog jöhet szóba, viszont a sima DVD5-ös lemezeket nem viszi valami túl szépen, úgyhogy túl sokat nem akartam vele tökölni, nehogy az olvasó fej lássa a kárát. Azt kell, hogy mondjam nagyon jónak ígérkezik, szép, filmes grafika, és igazán akció dús maga a demó. Nagyon tetszett az, hogy igencsak rombolható a környezet, most nem csak az apróbb dolgokra, hanem mondjuk akár a falakra, vagy a homokzsákokra is gondolok. Szerencsére nem kell már sokat aludni rá, hamarosan megérkezik a teljes verzió is. Úgy érzem egy igazán tartalmas, fps-t fogunk kapni.


 

[DEMO]XG score: 9/10

Címkék: demo fps

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MííkéJ 2008.07.20. 23:37:53

Hát nem tudom nekem mostanra minden "katonai" game akár Pc akár Konzol on dög unalom semmi ujítás a fegyvereken séa graffon kívül menj ida csinald ezt azt...elcsépelt lett számomra :(
jah am az oldal valmai eszméletlen :) oylan játékok "infoját"is elolvastam ami tuti h a szemem elé se fog kerülni de elolvastam csak a megfogalmazásaid és saját véleményed végett :) így tovább ;)

nighti · http://xbox360games.blog.hu 2008.07.23. 22:06:03

Nekem is ami "mostanában" bejött az a COD4 volt ilyen stílusban, többi az elég leves. Reméljük, hogy ez másképp lesz, mondjuk a Brothers in Arms: Hell’s Highway!
süti beállítások módosítása