XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Dark Sector

nighti 2008.04.05. 00:32

nighti: dark.sector.mini

Úgy 4-5 hónapja lehetett az első béta teszteléseket olvasni a Dark Sectorról, amik szörnyen lehangolóak voltak, és a hozzájuk csapott képek sem ütötték meg az akkori színvonalat sem. Most, hogy megjelent a teljes verzió, kijelenthetjük, hogy egy szuper játékot vehetünk kézbe. Külcsínileg egy felturbózott Gears of War motor robog alatta, a légkör, és a feeling és igencsak ott van a toppon. A story úgy indul (kis játék után), hogy ügynökünket, megfertőzik egy halálos vírussal, amitől emberfeletti képességei lesznek, legelőször is, egy nagy három ágú dobó penge nő a kezéből. (Hogy ez most érdekes vagy inkább vicces azt most haggyuk.. ez van:) ) Fegyverek híján, kezdetben, ezzel írthatjuk a rossz fiúkat, egy olyan városban, amin végigsöpört a vírus. Ellenfeleink nem csak élő emberek, hanem (gondolom a vírus álttal) mutáns zombik. Míg az emberek nem rendelkeznek, különleges képességekkel, így ők a fegyvereikre hagyatkozhatnak ellenünk. Elhalálozásuk után ezeket csak ideiglenes ideig vehetjük használatba, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a későbbiekben saját fegyvereket vásárolhatunk és fejleszthetünk a pályákon található számos "Black Market" -ben. Pisztolyunkat tudjuk együtt használni a pengénkkel, viszont a két kezes gépfegyvereket már nem. Ahogy haladunk pályáról pályára, a jobb kezünk (na ez van megferdőzödve a vírussal), egyre brutálisabb képességekre tesz szert. Nem szeretném ezeket konkrétan elárulni, nehogy aztán ne legyen semmi meglepetés játék közben. :) Egyet mégis megemlítenék már csak azért is, mert kifejezetten tetszett, azaz gyönyörűen kivitelezték a grafikusok, ez a pajzs. Az "Y" lenyomásával hozható elő, ami egy erőtérszerűséget rak elénk, és ez megvéd minden támadástól egy rövid ideig. Ha az ember okosan használja nehéz meghalni vele, és szinte öröm használni, olyan szép. A logikai feladványok legfőképp a pengénkre épülnek. Három alkotóelem variálásával: Tűz, Jég, Áram. Ha például tűzbe hajítjuk, elkezd lángolni, és az ellenfél, akit eltalálunk vele, az is plusz sebzéseket szenved. Ugyanígy a többinél, plusz még ami nagyon tetszett, hogy a jeges pengével a tetőről lefele csobogó vizet megdobva, abból fedezéket tudunk fagyasztani magunknak. Tetszett, kreatív.:) Nem csak gyalog, de 1x-1x még robotokkal is kell haladunk, de ez elég elhanyagolható részét teszi ki a játéknak. Összességében véve nagyon tetszett a Dark Sector. Számomra egyetlen hibája, hogy viszonylag rövid, elviseltem volna még 5-6 fejezetet. (Összesen 10 van benne)

 

XG score: 8.5/10
IGN score: 7.7/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: tps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása