XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

The Darkness

nighti 2008.02.07. 02:46

nighti: the.darkness.mini

Ebben a történetben egy rossz fiút játszunk aki egy maffia család szerves részét képviseli, míg egy napon a 21. születésnapjára megörököli a sötétség erejét. A story dióhéjban ennyi, a játék és az alatta bekövetkezett események már annál izgalmasabbak! Kezdetben még csak a szimpla emberi képességeinkre hagyatkozhatunk, majd ahogy alakul a történet, a képeken látható két csapnak is boldog tulajdonosai leszünk, és csak akkor kezdődik el az igazi móka. Fő barátunk a sötétség, ugyanis ott sokkal erősebbek vagyunk, jobban bírjuk az ólmot, stb... Szuper a game hangulata, szinte játszatja magát. A grafika is egészen kiváló, nagyon illik a grafikus motor is a játék történéseihez. Párszor előfordul, hogy kép frissítési problémákkal küzd, de ez igen elhanyagolható. Társaink is lesznek, a sötétség kis gonosz lényei, akikből egyszerre több is lehet, és mind-mind különböző képességekkel bírnak. A mi csápunknak is 4 különböző, igen hasznos, felhasználási lehetősége van, de nem akarom lelőni a poénokat, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy személyesen is élje át!

XG score: 8.5/10

IGN score: 7.8/10

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása