XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Medal of Honor - Airborne

nighti 2008.05.17. 23:41

nighti: medal.of.honor.airborne.mini Ismét kaptunk egy második világháborús játékot, a kérdés az: -Kell ez nekünk? A válasz pedig ebben az esetben egyértelműen igen. A Medal of Honor - Airborne-al egy igazán minőségi játékot kaptunk. Úgy voltam vele, hogy ha már második világháborús lövölde, akkor inkább a COD sorozatot választottam. Most fordult a kocka, mert ez a game nagyon jóra sikeredett. Grafikailag is igen tetszetős, az irányítás is teljesen egyben van, és végig érezhetjük a csapat fps feelingjét, az emberek üvöltözését, csapat munkát. Úgy érezhetjük, hogy minden a pályán mozgó karakter gondolkodik. Minden küldetést repülőből kiugorva, ejtő ernyőzéssel kezdünk, és mi dönthetjük el, hogy a pálya melyik részére akarunk érkezni. Vannak "Zöld zónák" ahol a földi egységek már kipucoltak egy részt a tiszteletünkre, ezeket zöld füst jelzi. Ezeken a helyeken viszonylag biztonságosan érhetünk földet, de dönthetünk úgy is hogy bevetődünk az ellenséges vonalak mögé. Mondjuk így valószínűleg nem leszünk túl hosszú életűek... Ha jól emléxem 6 pályát kapunk, ezek viszont hosszabbak mint az átlagos pályák, viszont sajnos még így is kevés:( Nagyon jó ötlet, hogy játék közben a fegyvereket tudjuk fejleszteni, mégpedig olyan módon, hogy mindnél többet gyilkolászunk egy fegyverrel, bizonyos fokonként mindig kapunk valami plusz fejlesztést rá. Gondolok én ezalatt a dupla tárra, pontosabb célzást elősegítő fegyver tusra, hangtompító és ezekhez hasonló dolgok. Nagyon jó ötletnek találtam. Rákényszerített, hogy ne csak 1-2 fajta fegyverrel menjek, hanem minden fegyvert próbáljak ki. Számomra negatívumként, mint már mondtam, a játék hossza hozható fel. Igaz még nem volt lehetőségem kipróbálni, de azt mondják a multija még jobb mint a single rész. Én nagyon el voltam vele, és szintem vétek nem egyből hardon kezdeni!

 

XG score: 8.8/10
IGN score: 7.9/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása