XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

skate.

nighti 2008.04.04. 23:42

nighti: skate.mini

Eddig deszkás játékokból nem volt túl nagy választás, bármennyire is gondolkodom, a Tony Hawk's Pro Skatereken kívül semmi más nem jut az eszembe. Még a TH széria az eszméletlen trükközésre, az olyan kombókra, amik teljes mértékben valótlanok ment rá, addig a skate megpróbálkozott azzal, amire eddig senki sem mert vállalkozni: Megalkotott egy valósághű gördeszkás szimulátort. Az eredmény megdöbbentő. A skate megmutatta, hogy az eszeveszett, irreális 1km-es ugrásokon és a végeláthatatlan kombókon túl is van élet. Gyönyörű, élvezetes, forradalmi! Forradalmi alatt az irányítást értem. Minden a helyén, elején talán kicsit kuszának tűnhet, de pár óra játék után minden a kezünkre fog jönni. A trükkök beadása pedig egyszerűen fantasztikus. A Jobb analog karral történnek, szimulálva a lábak mozgását, leírni nehéz, a gyakorlatban pedig azt gondolja az ember, hogy erre vajon miért nem jött még rá senki, hogy ezt így is lehet csinálni. A kamera állása sem a szokásos, hanem a deszkás videókból megszokott "alsó" nézetből legfőképp a deszkára koncentrálva. Szintén fantasztikus megoldás! A karaktereket természetesen öltöztethetjük kedvünkre, minden adott, nem is fecsérelnék rá több szót. Mozgásuk teljes mértékben valósághű, az esések pedig a monitoron keresztűl fájnak. Viszlát Tony Hawk, megjött az új trón örökös! 
 

XG score: 9.2/10
IGN score: 9/10

Kép 3

 

Címkék: sport skateboard

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása