XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Devil May Cry 4

nighti 2008.03.16. 20:10

nighti: devil.may.cry.4.mini

Be kell valljam, hogy eddig sajnos nem volt szerencsém a régebbi Devil May Cry részekhez, de újságokból tudtam, hogy milyen játékról is van szó. Engem sosem vonzott az ilyen üsd-vágd stílus, de gondoltam most, hogy lehetőségem van rá, teszek vele egy próbát. Aki nem ismerné, a sorozatot annak elmondom, hogy ez egy fix kamera állású (na most ez a fix nem mindig igaz, de fogjuk rá) 3. nézetű játék. A lényeg a játékban - persze a storyban előrehaladáson kívül - hogy mindnél szebb, mindnél ügyesebb kombókkal aprítsuk le az ellent. Ahogy egyre belejövünk a hentelésbe, olyan kombókat fogunk csuklóból beadni, amire a játék elején közel sem számítottunk. Maga a játék egy akciódús nyitójelenetel kezdődik, majd egy kis training után kezdődik a rendes aprítás. A storyból nem akarok lelőni semmit, mert szerintem állati jó, ráadásul én a játék feléig teljes tévhitben voltam, mivel nem ismertem az előző részek főszereplőjét, és csak akkor esett le mikor kimondták a nevét... (mert a nevét azt tudtam). A grafikára panasz nem lehet, szerintem igen kellemes, bár ha az ember jobban megnézi az egész olyan "műanyag" de lehet, hogy ez csak nekem szúrt szemet. Nagyon tetszett, hogy az egész játék folyamatos, az FPS extra stabil, sok ellenfél esetén egyszer sem szaggatott vagy akadt be nekem. Nagy piros pont, követendő példa! Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hogy nem csak Nerot, hanem egy másik karaktert is irányíthatunk majd, ami változatosságot fog hozni a kalandba. Ha már a karaktereknél tartunk, innen is üdvözletemet küldöm a sexhiányos programozóknak, mivel a női nem minden szépsége ki van hangsúlyozva..:) Amúgy az egész játékra vonatkozik, mármint a karakterekre, hogy mindenki halál laza, és nagyon-nagyon menő. Az elején ez jónak tűnt, majd kicsit frusztráló lett, a végén pedig teljesen hozzászokik az ember. A kamera állásról elmondható, hogy nagy általánosságban jól be lettek lőve, viszont előjött párszor a "szembefutás" effektus, amikor kamera váltás után, pont az ellenkező irányba kellene húznia joyt, viszont még nem kapcsolunk, és visszaszaladunk az előző képernyőre. Pár ügyeségi feladatnál is előjött ez, de bőven lenyelhetőt. A pályák között jó gyors a töltés, és a zenéket is iszonyat jól eltalálták. Kezdeti pesszimista hozzáállásom ellenére, ez a játék igazán kellemes. Várom a következő részt. (Vagy kölcsönkérek egy ps2 öt és végigtolom a régieket is :))

XG score: 9/10
IGN score: 8.7/10


 

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: tps

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby 2008.11.28. 11:25:34

Elöszőr is sziasztok üdvözlök minden xbox360 rajongot! Devil may cry 4-ről csak jót tudok róla mondani szép a grafikája meg bejátszások jók a zenék komoly pályák egyedül talán a kameraállásokkal van néha gond de Én szerintem ez a játék a top3-ban simán benne van!!!!!
Akciókedvelö játékosoknak mindenképpen a figyelmébe ajánlom

nighti · http://xbox360games.blog.hu 2008.11.28. 22:44:35

Szia Bobby!

Nálam nem került be top3 ba de tény, hogy nagyon klassz játék! Nekem kb így néz ki top3mam:

-Halo3
-Half-Life 2 - Orange Box
-The Darkness

persze ezeken kívűl még van egy rakás játék amik nagyon jók, de nekem ezek a kedvenceim.

Kardos Antal 2008.12.09. 21:33:19

Szerintem nagyon zsir lett a játék!! Nekem bejött igaz a top 10-ben van csak helye, de akkor is!! Sikerült össze hozniuk tény és való
süti beállítások módosítása