XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

The Club

nighti 2008.03.08. 21:24

nighti: the.club.mini

Alapjában véve ez egy Gears of War szerű TPS, de a single játék mód teljesen különbözik az eddig megszokottaktól. Ez alatt azt értem, hogy nem egy történet között bonyolódnak a szálak, hanem arról szól az egész játék, hogy vannak bajnokságok, amiben több (4-5-6) forduló van. Ezek a futamok sokfélék lehetnek. Van például olyan, hogy egy megadott idő alatt, el kell jutni a pálya végéig a lehető legtöbb pontot gyűjtve. Vagy például akad olyan is, hogy ez megadott helyen túl kell éljük a kör végét, és ez alatt kell a legtöbb pontot szerezni. Lényegében a cél, hogy mindnél több pontot szerezünk, majd megnyerjük az összesítésben a bajnokságot. A pontszerzés úgy működik, hogy elindulunk, jön a gonosz ellenség, lepuffantjuk őket, majd minden lelőtt muksi után, kapunk +1 szorzót. Viszont iparkodnunk kell, mert ez a szorzó, bizony ha nem gyakunk egy bizonyos ideig, akkor rohamosan elkezd csökkenni. Mindnél magasabb annál gyorsabban. A lényeg ennyi, a játékmenet igen élvezetes, finom, finom, de mégis kicsit olyan sótlan az egész a történet nélkül. Ne értsen senki se félre, nagyon jól el lehet vele szórakozni, a multija is nagyon jó, csak valami úgy mégis hiányzik belőle. Grafikailag tetszetős, a fegyver hangok kicsit gagyinak tőnek nekem. Az irányítás is jól lett megoldva, viszonylag lassúra vannak belőve az analóg karok, ezáltal pontosabb célzásra van módunk. Viszont ugyebár ezért, nagyon lassan tudunk körbefordulni. Erre találták ki, hogy az "Y" -al egyből tudunk nyomni egy 180 fokos fordulatot, ami jól is műxik, viszont hatalmas hiba, hogy a fegyver újratöltése közben , nem tudunk megfordulni, ilyen módon. Nekem ez nagyon szúrta a csőrömet. Ezt leszámítva igazán kellemes stuff.

XG score: 7.5/10
IGN score: 6.9/10

 

Címkék: tps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása