XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Enemy Territory - Quake Wars

nighti 2008.06.01. 14:34

nighti: enemy.territory.quake.wars.mini

A klassz borító, a fasza trailer és a kezdeti pozitív hozzáállásom miatt, mikor elindítottam a kampányt az volt az első benyomásom: "- Szűűűűzanyám!! Mi ez a sz*r?". Képzeljünk el egy quake 3-at 3x-os gyorsításban úgy, hogy azt sem tudjuk ki-kivel mi-hol. Aztán kis játék után kezdjük kitapasztalni az irányítást, ami nagyon jo lett, iszonyat pörgős a játék, de mégsem akadunk el semmiben. Maga a játék stílusa csapat alapú multi lövölde, de botokkal is lehet játszani (van kampány része.). A manapság nagyon divatos "kasztos" rendszert használja, többek között megtalálhatóak a mérnökök, mester lövész, bomba technikus, medic. Nagy szerepet kaptak a járművek, amiből szintén sokféle megtalálható vízen, földön, levegőn egyaránt. Ami a legjobban tetszett, hogy nem eszetlen lövölde az egész, hanem igenis csapat munkára ösztönzi a játékosokat. Minden pályán megvannak a részfeladatok, amit az ellenségnek meg kell akadályozni. Gondolok én ezalatt, hogy a mérnöknek mondjuk egy hidat kell felhúzni, amin majd a későbbiekben átmehet a bázisként szolgáló járművünk (MCP) és ez csak egy a sok közül. Minden kasztnak megvan a maga speckója amit használva XP-t gyűjthetünk, majd szintet léphetünk és ennek hatására új képességekkel gazdagodhatunk. Mivel sajnos nem volt szerencsém kipróbálni az ember-ember elleni küzdelmet, bizton állíthatom, hogy még jobb, mint botok ellen játszani, de velük is kellemes órákat tölthetünk el. Nem kell sok mindenre számítani, nem egy kiemelkedő alkotás, de ha egy kis lövöldözésre vágyunk egy csipetnyi taktikázással megízesítve, ez jó választás lehet.
 

XG score: 6.5/10
IGN score: 6.1/10

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása