XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

CrackDown HUN

nighti 2008.02.07. 00:18

nighti: crackdown.mini

Ismét egy GTA klón, méghozzá nem is akármilyen! Egy a különbség: most a jófiúk oldalán állunk. Gondolná az ember: "-Miért jó az nekem, nem lehet irtani a gyanútlan város lakókat, nem szabad péppé verni az ártatlan polgárokat... Kell ez nekem?". A válasz egyértelmű: Igen Kell! Igazán élvezetes játék, Hősünk aki emberfeletti képességekkel rendelkezik, a gén manipuláció által, - nem kell túl nagy dolgokra gondolni, mindössze annyi, hogy jóval erősebb, és magasabbra ugrik, jóval magasabbra... - embereket meghazudtolva vágja át a fizika törvényeit. A játék fő szála egy adott város három nagy szigetén, rendbe tenni az éppen aktuális maffiát, a kisebb főnököktől haladva a nagyobb bossokig. Persze kezdhetjük mindjárt a legerősebbel is, de elég esélytelen lesz a küzdelem, mivel a képességeink fejlődnek, ( 4 alap képesség van ami az aktuális képesség használatával fejlődik, pl. a robbantási szakértelmünk, ha sok gránátot dobálunk jól célba, akkor szintet lép és nagyobb lesz a robbanás ható köre és nagyobbat sebez. ) , és a kisebb főnökök likvidálásával a fő gonosznak megszűnik egy egy olyan kiváltsága amit az aktuális kis főnök biztosított. ( pl. gyengébb fegyvereket tudnak csak beszerezni...). A grafika képregényes, és nagyon jól megy a játékhoz. Az irányítás szuper, viszont kicsit rövidre sikerült a játék. Teljes magyar nyelvű a software, amit mindig nagy örömmel fogadok! Próbáljátok ki!


XG score: 8.5/10

IGN score: 8/10

 

Címkék: tps

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puli 2008.03.20. 17:03:25

hy!most kezdtem el a crackdown-al játszani nagyon jó kis játék sztem is, az kérdezném h egy helyen megöltem az összes kisebb főnököt akkor menjek a fő bossukra vagy elöbb fejlesszem magam a többi banda által?vagy célszerű sorba ölni a bandákat?:)

nighti · http://xbox360games.blog.hu 2008.03.20. 18:10:56

Hello! Jobban jársz ha szépen sorjában gyakod le a fejeseket, mert akkor az egyre nagyobb főnökök, egyre gyengébbek lesznek. De ha elég keménynek érzed magad nekimehetsz nagyobbaknak is:)
süti beállítások módosítása