XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Xlink Games

nighti 2010.01.19. 21:35

Üdv újra!

Elinditottam egy Xlink Kaihoz kapcsolódó oldalt aminek a lényege, hogy összehozza a társoságot és hogy ne fórumokon kelledjen olvasgatni, hogy mégis milyen játék lesz az nap este. Az oldal még elég puritán sajnos elég kevés időm van rá, de a lelkesedésem nem hagy alább. Szép lassan majd bővülni, szépülni fog. Ha te is szoktál kain játszani gyere próbáld ki! Regisztrálj és ha tetszik mond el más kaisoknak is, hogy minnél többen legyünk!  Az alábbi linken eljutsz az oldalra:

Xlink Games

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4lena 2012.10.12. 13:22:58

Előrebocsátom, hogy nőből vagyok, és játékokat keresek, már a karácsonyfa alá a gyerekeknek, akik 7 - 11 - 15 évesek. Eddig nem nagyon keresgéltem, itt (www.supergamer.hu/xbox-360-xbox-360-jatekok-c-593_563.html) azonban találtam olcsó X box játékokat. Mit ajánlanátok?
süti beállítások módosítása