XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

NBA Street Homecourt

nighti 2008.02.07. 12:32

nighti: nba.street.homecourt.mini

Megkaptuk a Fifa Street kosárlabdás változatát is. Aki ismeri a sorozatot annak elárulom, hogy sok minden nem változott, kivéve a fantasztikus grafikáját, a karakterek mozgását, amik igencsak szemet gyönyörködtetőek. Aki nem ismeri annak gyorsan vázolom: adott két csapat, mindkettőben 3-3 játékos, midegyikőjüknek megvannak a speckó tulajdonságai, hogy ki miben a legjobb. Őket a Campany közben cserélgethetjük is, amire szükségünk is lesz. A szabályokból csak a legfontosabbak maradtak meg, mint például, a kosárba kell a labdát bedobni, és azért jár pont. Körülbelül itt ki is merülnek a szabályok, mindent szabad, kézzel-lábbal, a fizika törvényeit meghazudtolva végigvinni a labdát a palánkig. A cselezést, figurázáson van a fő hangsúly a játékban. Mikor elérünk egy bizonyos szintet, eleget cselezünk labda vesztés nélkül, akkor a pálya közepén aktiválhatjuk a brutál módot! Na ilyenkor aztán pörgünk forgunk, és mindnél több és szebb, változatos cselet csinálunk annál több pontot fog érni a kosár. A grafika nyönyörű, az irányítás igen egyszerű, és élvezetes. Jó játék lett ez, de aki nincs oda a kosárlabdáért, szerintem hamar rá fog unni. Én így tettem...

XG score 7.5/10

IGN score: 8.8/10

Címkék: sport bascetball

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása