XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Command and Conquer 3 - Tiberium Wars

nighti 2008.02.07. 21:18

nighti: command.and.conquer.3.tiberium.wars.mini

A második valós idejű stratégiai játék az X360-ra. A Gyűrük urás, Battle for the Middle Earth már megmutatta, hogy igenis van helye ennek a műfajnak is a dobozon. Az irányítás több, mint elfogadható, a játék elején hosszas training tanít meg minket a fogások elsajátítására. Izgalmas játékmenet mellett, szép grafikát is kapunk, jól kiegyensúlyozott erő viszonyokkal. A gép állttal irányított egységek mesterséges intelligenciájára nem lehet panasz, és a nehézségi szint is kellően izzasztóra van belőve. Jelen pillanatban RTS-ből ez a legjobb választás.

XG score: 8/10
IGN score: 8.2/10

 

Címkék: rts

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása