XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Viva Pinata

nighti 2008.02.06. 23:09

A Pinatakat valószínűleg mindenki ismeri, csak maximum nem tud róla. Segítek: ők azok akiket az amcsi kis kölkök a szülinapi partykon fellógatva, rommá vernek és sok-sok cukorka potyog ki belőlük. Alap vetőleg egy stratégiai játéknak nézünk elébe, de mégsem a szokásos értelembe számítva. Egy kertet kell menedzselni, annak minden ügyes bajos dolgaival együtt. Ahogy a fő storyszál halad, egyre több minden nyillik meg előttünk, amit hasznosíthatunk, kezdetben szemét telep kertünkben. A játék fő célja, ezek Pinata-k kertünkbe csábítása és szaporítása. Minden Pinatanak megvannak a maga igényei és ha ezt teljesíteni tudjuk, akkor nagy valószínűséggel kertünkbe is beköltözik a kiszemelt egyed. A látszat néha csal, mint most is. Ne dőljünk be gyerekes, borítónak, és a kezdeti egyszerűségnek, a játék nagyon bő rétegnek készült, egy-egy Pinata fajért vért, verejtéket fogunk szenvedni. A Game pozitívumai közé írhatjuk, hogy anya nyelvünkön is megjelent, beleértve a teljes magyar szinkront. Szerény véleményem szerint viszont elég ingadozó lett, de van és az a lényeg! Ha szereted az aranyonyos játékokat, akkor mindenképpen megér egy próbát.

 

XG score: 8/10

IGN score: 8.5/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: rts

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása