XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Virtua Fighter 5

nighti 2008.02.06. 23:27

A Virtual Fighter bunyós játék 5. felvonása. Véleményem szerint egy nagy hibája van, ami van akinek hiba, van akinek pedig maga a mennyország. Ha esetleg valaki nem ismerné ez egy amolyan Mortal Kombat féle verekedős játék, kivéve hogy itt nem a specko varázslatokon hanem a jó időben lenyomott ütés kombinációkon van a hangsúly. Ezzel nem is lenne baj, viszont a játék olyan piszok nehéz, hogy egy egy karakter kitanulása szvsz hónapokat vehet igénybe. Két olyan egyén viadala, akik nem nagy Virtual Fighteresek, úgy néz ki hogy az nyer aki először tudott ütni. Viszont ha valaki sok idő belefektetésével ráérez az ízért akkor  nagyon profivá edzheti ki magát. Amúgy a játék elég tetszetős, mondjuk én többet vártam tőle grafikailag. Túl sok épkézláb verekedős játék nincs a piacon erre a platformra, szóval ha bunyózni akarsz akkor mindenképp jó választás.


XG score: 8/10

IGN score: 9/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: fighting

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása