XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Lost Planet

nighti 2008.02.06. 23:21

A történet egy elhagyatott bolygón játszódik, amit szeretne az emberi faj benépesíteni, az egy gond csak az, hogy piszok hideg van... Na meg persze az őslakos Akrid fajnak is van némi beleszólása az emberiség ötletébe... Alapjait nézve egy Third Person Shooter, amiben a két lábon járó robotok - amiket már sok másik játékban láthattunk, amúgy tipikus japcsi stílus - játszák a főszerepet. Ezek a gépek különféle fegyverekkel szerelhetők fel. A használatuk nem kötelező, ha gondoljuk belepattanunk játék közben, de erősen ajánlott mivel jóval nagyobb tűzerővel ruház fel minket. A hátunkon hordjuk a kis energia tartalékunkat ami a meleget adja. Ez a bizonyos anyag ezen a bolygón található csak meg. Nagyrészt mindennel amit szétlövünk kapunk érte, de folyamatosan fogy, és ha elfogy akkor bizony gyorsan elhalálozunk. A grafikára panasz nem lehet, igazán látványos, és a havas tájak ellenére is igen változatos a játékmenet. Az irányítás szerintem tökéletesebb talán nem is lehetne. Nem olyan mint a megszokott TPS játékokban, ahogy mozgatjuk a jobb analógot, nem azonnal mozdul el a "cél kereszt", hanem van egy kis "holt játéka", és ezáltal nem rángatózik folyamatosan a kép. Szuper ötlet! A történet is becsületre méltó, van benne kételytől az áruláson át, minden, ami egy storyba csak kellhet. Nekem nagy meglepetés volt a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom!

XG score: 9.2/10
 

IGN score: 8.5/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: tps

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardos Antal 2008.11.11. 20:24:31

Help met kérnék.Légyszi segitsetek!!!!!A 3. pályán elakadtam. 6 kukackát kinyirtam mán', de semmi nem történt.A Hó mezön találtam egy gát szerüséget, ott felmentem egy lépcsön, s ajtoval találkoztam. Ott nem lehet bemenni. Nahát akkor mit is kéne csinálnom? Talán az összes parabola-anterna izét megkéne keresnem,és azokat aktiválni? Elöre is köszönöm mindazoknak, kik megprobálnak segiteni nekem. Egyébként a játék tényleg zsir, nekem tetszik

nighti · http://xbox360games.blog.hu 2008.11.12. 20:00:51

Fejből nem vágom sajna, de ha nem oldódott meg a problémád akkor holnapra meglesem leked;) addig is ne add fel!:)
süti beállítások módosítása