XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

F.E.A.R (uncut)

nighti 2008.02.06. 19:29

A story nagyjából annyi, hogy létrehoztak egy csapatot veterán katonákból, hogy ők nyomozzák ki a különös paranormális eseteket. A story még PC-n indult be, majd onnan költözött át az új generációs dobozra, majd ps3-ra is. A majdnem nyitó címek között volt az átirat, ami egy igen igényes portban látott napvilágot. Szintem semmiben sem különbözik a PC-s verziótól, grafikailag nagyon szép volt, mikor megjelent, azóta láttunk szebbet is, csúnyábbat is, szóval még talán ma is szívesen nekiállna az ember egy kis lövöldözésnek vele. A pályák kicsit egyhangúak, viszont maga a játékélmény szuper, a fegyvereket is korrektül eltalálták a fejlesztők. A cucc amúgy igencsak parás, vannak benne "félős" jelenetek bőven. A story többszöri végigjátszásra is érthetetlen, legalábbis számomra, de legalább van, talán pont így a jó, hogy végig homályban vagyunk játék közben. Egész végig átjárja a játékot a misztikus légkör, összességében végülis nagyon klassz kis játék a f.e.a.r., igaz grafikailag megkopott mára szegényke, de még mindig élvezetes percet okoz amikor bekerül az X-box-ba.

XG score: 9/10
IGN score: 9.1/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: fps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása