XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Saints Row

nighti 2008.02.06. 23:44

Letagadhatatlan GTA klón, amit nem is akar senki sem tagadni, többek szerint túl is mutat rajta, ami azért szintem egy kicsit túlzás. A karakterek irányítása kicsit gagyinak tűnik, valószínűleg egy idő után meglehet szokni. Ugyanaz vonatkozik a kocsikra is. Nagyjából mindent megtehetünk amit egy GTA-ban is, és a felépítése is nagyon hasonló (ugyanaz). Viszont előnyt élvez, mivel nincs ilyen fajta játék a dobozra, de nem sokáig... Hamarosan jön a GTA 4. Lehet szeretni, lehet utálni, én maradok a GTA-nál.


 

 


 

 

XG score 7/10

IGN score: 8.5/10

Képek:

DVD borító
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Címkék: tps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása