XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Xlink Games

nighti 2010.01.19. 21:35

Üdv újra!

Elinditottam egy Xlink Kaihoz kapcsolódó oldalt aminek a lényege, hogy összehozza a társoságot és hogy ne fórumokon kelledjen olvasgatni, hogy mégis milyen játék lesz az nap este. Az oldal még elég puritán sajnos elég kevés időm van rá, de a lelkesedésem nem hagy alább. Szép lassan majd bővülni, szépülni fog. Ha te is szoktál kain játszani gyere próbáld ki! Regisztrálj és ha tetszik mond el más kaisoknak is, hogy minnél többen legyünk!  Az alábbi linken eljutsz az oldalra:

Xlink Games

1 komment

Részletes Xlink Kai beállítás Routerral

nighti 2009.11.27. 22:37

Ez még nem a végleges változat, de ez alapján már működőképesre be lehet lőni a rendszert! Sajnos magadta magát útközben a fényképezőgépem. Hamarosan ki lesz még egészítve!

Mielőtt nekiállunk vegyünk egy nagy levegőt, mert nem lesz rövid. Lehetőleg csak az az egy PC  fusson a routerről a tesztelés ideje alatt amelyiket használni fogjuk. Távolítsunk el mindenféle wifis dolgot a PC-ből, csak egyetlen UTP kábel mehet a PC-ből a routerbe a hibák kizárása érdekében.

199 komment

XboxKlub Karácsonyi Adományozási Akció 2009!

nighti 2009.11.11. 21:36

 

 

 

 

 

 

Segíts, ha segíthetsz!

Tovább részletekért kattints az alábbi linkre:

Xboxklub

Szólj hozzá!

XLink Kai

nighti 2009.11.07. 17:41

Sziasztok!

Mint látjátok a kezdeti nagy lelkesedésem ellenére hamar abbamarat újra a blog irogatása és most sem ez ügyben szeretnék szólni. Úgy egy hete én is elkezdtem az xboxos multi életet és ezúton szeretnék új embereket toborozni! Amint a címből kiderült ez nem a hivatalos Xbox Live-on történik, hanem egy bizonyos Xlink Kai nevű programmal.

9 komment

Halo Wars

nighti 2009.07.09. 21:14

nighti: halo.wars.mini

Hú már jó rég nem írtam, nem is tudom hol kezdjem. Egy rahedli játék jött ki mióta utoljára jelentkeztem. Először a Rock Band-ről akartam írni, de mivel még nem volt igazán alkalmam "band"-ban kipróbálni, ezért úgy gondoltam inkább jegelem még egy kicsit. Lássunk inkább mit nyújt nekünk a Halo Wars. Az igazság az sajnos, hogy elég nehezen tudok elfogultság nélkül írni egy olyan játékról ami a Halo univerzumban játszódik, de azért megpróbálok majd reális lenni. Aki még egyáltalán nem hallott a Halo Wars-ról, annak elmondom, ez nem egy fps hanem egy "rendes" valós idejű stratégiai game.

Címkék: halo rts

Szólj hozzá!

Soul Calibur IV

nighti 2008.08.25. 10:57

nighti: soul.calibur.4.mini

Nem is tudom, hogy kezdjem ezt a postot. Nem sikerült túlságosan elmélyülnöm a SC4-ben, pedig már régóta vártam valami jó bunyós játékot. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy igazán jó game, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy lehet bármilyen jó egy ilyen típusú stuff, engem valahogy nem tud lekötni.

Címkék: fighting

Szólj hozzá!

Dragon Ball Z - Burst Limit

nighti 2008.08.03. 16:55

nighti: dragonball.z.burst.limit.mini

Úgy szoktam lenni a játékokkal, persze csak azokkal amik tetszenek, hogy mindnél hamarabb a végére akarok jutni, ki akarom járni, aztán mikor kijárom, akkor nagyon tudnék örülni, ha lenne még több pálya. Na, hát a Dragon Ball Z - Burst Limit-tel nem így voltam... Kezdetben nagyon tetszett, mivel a sorozatot is néztem egy ideig, főleg még pisis koromban, úgy hogy már csak nosztalgiázni is igen jó volt vele. Mint mondtam kezdetben... Aztán ahogy kicsit el mélyültem a dolgokban, rájöttem, hogy ez a game is fel lett áldozva a nagy és mindenható "Casual" oltárán.

Címkék: fighting

Szólj hozzá!

Project Gotham Racing 4

nighti 2008.07.20. 22:00

nighti: project.gotham.racing.4.mini

Igaz, hogy már viszonylag régi darab, de akkor mikor aktuális volt, sajnos háttérbe szorult valami más játék kedvéért. Nem is tudom mit írhatnék róla, amit már ne tudna mindenki. Lássuk, az alap felállásban versenyezhetünk autókkal és motorokkal is egyaránt. Az autók, motorok mind igaziak , de sajnos csak minimális mértéken törnek. Az örök kérdés: Szimulátor vagy Arcade? Ez is egy amolyan egyveleg, pontosan, mint az előző rész. Ha be kell határolni, akkor azt mondom, hogy a Forza 2-höz képest kevésbé szimulátor, de még mindig közelebb áll hozzá, mint mondjuk egy NFS részhez (most, hogy kicsit átgondolom jóval jobban:D)...

Címkék: racing moto car

Szólj hozzá!

Alone in the Dark

nighti 2008.07.20. 20:12

nighti: alone.in.the.dark.mini

Már elég régóta hallani, hogy készül valami az Eden Games háza táján, (Ugye mindenkinek leesett, hogy itt az AitD-ra gondoltam?:) ) nagyon vártam én is, mint a sorozat régi, hát nem mondanám, hogy rajongója, de mély tisztelője. Aztán sajnos(?) első találkozásom a játékkal, egy igen "erős közepes" sörözés után valamikor hajnali 3-kor ért...

Címkék: horror fps tps

1 komment

Unreal Tournament 3

nighti 2008.06.29. 00:31

nighti: unreal.tournament.3.mini

PS3 -on és PC-n már egy jó ideje kint van de Xbox 360-ra hosszú csúszással csak most érkezett meg. De itt van és ez a lényeg! Láthattuk már, hogy szép lesz, és be is bizonyosodott. Nekem mindig tetszett az UT látvány világa és kétségtelen, hogy ez a rész viszi a prímet. Van single része is, ami egy fokkal (de csak egyel) szövevényesebb, mint a régieknek. Na azért megváltásra nem kell számítani...

Címkék: fps

2 komment

süti beállítások módosítása