XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Alone in the Dark

nighti 2008.07.20. 20:12

nighti: alone.in.the.dark.mini

Már elég régóta hallani, hogy készül valami az Eden Games háza táján, (Ugye mindenkinek leesett, hogy itt az AitD-ra gondoltam?:) ) nagyon vártam én is, mint a sorozat régi, hát nem mondanám, hogy rajongója, de mély tisztelője. Aztán sajnos(?) első találkozásom a játékkal, egy igen "erős közepes" sörözés után valamikor hajnali 3-kor ért... Már kellően illuminált állapotban voltam, lekapcsoltam a villanyokat, feldobtam a fülest, max-ra tekertem a hangerőt, és lelkiekben felkészültem egy egész estét... khhm akarom mondani éjjelt betöltő rettegésre. Felfokozott adrenalin szinttel, az átlagnál hevesebb szívveréssel helyeztem be a korongot a dobozba és vártam mi fog történni. Misztikus zene és igencsak hátborzongató (a szó jó értelmében) menü fogadott, még talán a hideg is kirázott. (Na jó nem is, de jól hangzott ide:) )  Aztán beizzítottam a játékot. Homályos kép fogadott, hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy most én látok homályosan, vagy vajon a monitor homályos. Szerencsémre velem nagyjából minden renben volt, átverekedtem magam a trainingen és belevetettem a magam a "rendes" játékba. Ami kapásból feltűnik, hogy az irányítás valami határ gyenge. Készüljünk fel rá, hogy össze-vissza fogunk rohangálni, gondolok itt a rögzített kamera állásokra. Bár lehet belső kamera állást is választani, viszont ha valami történik akkor visszadobja, elváltogat, szóval közel sem az igazi. Maga a játékmenet erősen scriptelt, ami még a Half-Life-ban iszonyat jó volt, de most már nekem kezd elegem lenni belőle. Grafikailag sem hozza a beharangozott szintet szerintem. A tűz egész jó lett, az éghető dolgok meggyulladnak, elégnek, egész reálisan. A harc is elég borzasztóra sikeredett, mondjuk ezt én betudom a gagyi irányításnak. Bevallom  a játéknak nem jutottam a végére(nem is áll szándékomban, a gamepadom épségének érdekében), de ameddig eljutottam addig elég érdekes volt a story. Ha valamiért újra neki állnék, akkor az mindenképp ez lenne. Dió héjban ennyi, nekem csalódás volt. Ráfért volna még fél/egy év fejlesztés. Kár érte,  jó lett volna...

IGN score: 3,5/10

XG score: 4/10

 

Címkék: horror fps tps

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardos Antal 2008.11.15. 19:08:13

Kéne megint egy kis help mee! Nagyon nagy gondom van.Végre sikerült letöltenem egy játékok utorrentel, ki is csomagoltam, majd kiirtam egy 8.5 GB-os DVD-re. Behelyezem neki oszt valami blablát kiir, hogy nem tudja lejátszani, pedig ki is van csipeltettve a gépem. Most mit csináljak? Valojában hogy is kell kiirnom? Egyszerüen tehetetlenül állok a jelenség elött. Vagy egy direkt erre szakosodott programot kéne szerválni, hogy jo is legyen. Kérlek titeket segitsetek nekem. Elöre is köszönöm mindenkinek!!!
süti beállítások módosítása