XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Soul Calibur IV

nighti 2008.08.25. 10:57

nighti: soul.calibur.4.mini

Nem is tudom, hogy kezdjem ezt a postot. Nem sikerült túlságosan elmélyülnöm a SC4-ben, pedig már régóta vártam valami jó bunyós játékot. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy igazán jó game, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy lehet bármilyen jó egy ilyen típusú stuff, engem valahogy nem tud lekötni. Pedig tényleg jó vele játszani, szép grafika, jó irányítás, egész jó kombók, de egyszerűen nem fognak meg ezek a pár perces csépelések. Igazán sok játék mód is található, szóval még véletlenül sem fullad unalomba, sógoromnak kifejezetten tetszett, elég sokat eljátszott vele egyedül. Ez az ami nekem sehogy sem ment, hogy leüljek vele egyedül a tv elé, és a gép ellen verekedjek. Amikor átjött unok tesóm, vagy sógorommal egy kellemesen fárasztó nap után este nekiálltunk játszani, igen kellemes perceket okozott. Nagy röhögésekben tűrtünk ki egy-egy menet végén, hol bosszankodva, hol visítva a győzelemtől. Azt hiszem többször elő fogom venni még néhány bemelegítésnek buli előtt majd, de singliben nem hiszem, hogy valaha is nyomnám.

más: a szavazásból kiderült, hogy szeretnétek, hogy legyen minden bejegyzéshez videó. Úgy döntettem, hogy be fogok szerezni, egy olyan kütyüt, amivel HD felbontású videókat tudok felvenni, mert nem sok értelmét látom ezeknek a gyenge minőségű telefonos felvételeknek.

Címkék: fighting

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása