XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Project Gotham Racing 4

nighti 2008.07.20. 22:00

nighti: project.gotham.racing.4.mini

Igaz, hogy már viszonylag régi darab, de akkor mikor aktuális volt, sajnos háttérbe szorult valami más játék kedvéért. Nem is tudom mit írhatnék róla, amit már ne tudna mindenki. Lássuk, az alap felállásban versenyezhetünk autókkal és motorokkal is egyaránt. Az autók, motorok mind igaziak , de sajnos csak minimális mértéken törnek. Az örök kérdés: Szimulátor vagy Arcade? Ez is egy amolyan egyveleg, pontosan, mint az előző rész. Ha be kell határolni, akkor azt mondom, hogy a Forza 2-höz képest kevésbé szimulátor, de még mindig közelebb áll hozzá, mint mondjuk egy NFS részhez (most, hogy kicsit átgondolom jóval jobban:D)... Ez volt az első játék, aminek neki álltam játszani az új TV-men (Samsung 94" FULLHD, pff brutal...), egy pár kört már futottam vele régebben a monitoromon is (Samsung SyncMaster 913N), láttam már akkor is, hogy nagyon jól néz ki, de hát FULL HD-ben a látvány magáért beszél. Szerintem szebb, mint a Dirt, legalábbis nekem jobban tetszik külsőleg.(Meg belsőleg is, de ez nem ide tartozik:)) A Karrier módja iszonyat jó, ahogy haladunk előre a naptárban, úgy nyitjuk meg az egyre több versenyt, és így léphetünk előre a rang létrán, a cél persze az első hely elérése. A Grafika, mint már mondtam meseszép! Főleg ha van valami időjárási effekt, gondolok itt esőre vagy akár hóra is. Ami nagyon tetszett az az, hogy van hogy a pálya elején szakad az eső, aztán az 5. körre mondjuk szépen lassan eláll. Nagyon jó ötlet, és nagyon jó megvalósítás! Igazán nem nagyon jut most más eszembe, de egyet tudok: Az egyik legjobb autós játék X-Box 360ra az biztos! Ha nem akarsz nagyon komolyan vezetni, gondolok itt ezalatt a forzára, hanem egy hajszállal könnyebb dologra vágysz, ez a te játékod! Vagyis tök mindegy, ez tuti tetszeni fog:)

IGN score: 8.1/10

XG score: 9/10

Címkék: racing moto car

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása