XBox 360 Games

XBox 360 játékok villám tesztjeit lehet az oldalon megtekinteni, mind az én saját gondolatom, tapasztalatom, ami lehet, hogy nem tükrözi a valóságot, ezt tessék szem előtt tartani a blog olvasása közben. Köszönöm!
Játéktesztek kereséséhez használd a keresőt!
A gyorsabb betöltés érdekében, egy oldalon csak 10 játék teszt jelenik meg. A következő oldalakra a lap alján tudtok navigálni, vagy használjátok a cimkék szerinti keresés!

Szavazás!

Utolsó kommentek

X-Box 360 képeim

Partnerek

xbox xbox

Címkék

bascetball (1) box (1) car (2) demo (1) fighting (5) foci (1) fps (16) halo (1) horror (1) minigames (1) moto (1) music (1) racing (3) rts (5) skateboard (1) sport (6) szimulator (1) tennis (1) tps (15) Címkefelhő

Elérhetőségek

E-Mail:
ronto.gyula@gmail.com

MSN:
-

Dead Rising

nighti 2008.02.07. 01:04

nighti: dead.rising.mini

Amolyan vicces Resident Evil... Pontosabban viszont mégsem az, mert ez nem igazából félős, inkább akciós. Egy plázába keveredünk, újságíró létünkre, sok-sok zombi közé, bent pedig 1000 el pörögnek az események. 3 napunk, Azaz 72 óránk van hogy kiderítsük mi történt. Küldetések is időre mennek, és mi dönthetjük el, hogy melyikeket csináljuk meg, és melyikeket nem. Így akár 4-5 féle módon is végződhet a történet. Ami engem zavart az a borzasztó célzás a fegyverekkel, és a szörnyű mentési rendszer, mivel csak a WC-ben lehet menteni, valaki szerint épp ezért jó. Hát nem tudom... Szintem biztos nem... Amúgy még az a legmókásabb benne, hogy minden tárgyat a plázában fel lehet használni fegyvernek. ( A minden alatt, tényleg MINDENT érts.) Összességében, hibáit leszámolva, szuper játék.

 

XG score: 8/10

IGN score: 8.4/10

 

Címkék: tps

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása